fbpx

O

Birdini je inovativan! Pitanje koja svaka đevojka postavlja sebi više puta na dan, šta da obujem uz ovaj outfit?

 

Birdini je pronašao odgovor na to pitanje i svojom inovacijom na tržište doneo izuzetno udobne sandalice koje se zamenom vezica lako uklapaju uz bilo koji outfit.

 

Danas u ponudi imamo 4 različite vrste baza i preko 100 različitih modela vezica što daje mogućnost kreiranja svojih sandala sa lakoćom. Birdini je više od brenda, on predstavlja životni stil.

ISTORIJA

Česta putovanja su nam dala vrlo jasnu sliku o tome šta je zaista bitno i potrebno. Konstanta putovanja, letenja i pakovanja naterali su nas da razmišljamo u pravcu stvaranja ovog brenda koji će svojom inovacijom doprineti lakoći pakovanja i pružiti udobnost pri nošenju dajući nosiocu slobodu da uživa u svom danu. Primetile smo da na tržištu nema sandal koje tako nešto omogućuju i zato smo započele rad na Birdini sandalama.

 

Na putovanju kroz Južnu Ameriku primetile smo da žene nose sandalice od kože koje se vezuju uz nogu, svaka ih je nosila upertlano na drugačiji način i to nam je dalo ideju o konceptu našeg brenda. Razmišljale smo o tome kako bi bilo sjajno da u ponudi imamo par različitih baza i široki asortiman vezica koje se mogu vezivati na različite načine i mijenjati po potrebi.

Tada je priča o osnivanju Birdini brenda prešla u plan i realizaciju, što nas dalje vodi na 18-to mjesečni rad na ovoj ideji.
Najduže nam je trebalo naći korektni sastav za bazu koji će pružiti udobnost kakvu smo želele, zatim pronalaženje materijala za naše vezice. Bilo je puno pokušaja, neuspeha, rolerkoastera emocija dok nismo napokon pronašle idealalnu kombinaciju.
U toku tih 18 mjeseci rada na brendu ideja da imamo par različitih vezica i jednu bazu u ponudi je porasla na 4 različite vrte đona i preko 100 različitih modela vezica! Stvoren je koncept u koji smo danas zaljubljene!

 

Danas Birdini donosi sreću i lakoću izbora, pakovanja i oidevanja širom svijeta.
Sa sigurnošću možemo rijeći da su ovo jedne od najudobnijih sandala na tržištu kako kod nas tako i u svijetu. Birdin Vam daje slobodu da budete svoji!

 

Birdini je porodičan biznis, proizvod je dve genaracije sa dugogodišnjim radom i iskustvom u modnoj industriji.
Naš cilj je da nastavimo sa inovativnim proizvodima koji će svakoj dami pružiti udobnost i slobodu kretanja.

IME BIRDINI

Na plaži u St. Luciji gledale smo u nebo prepuno ptica. Posmatrale smo kako se sa lakoćom kreću i mijenjaju pravac letenja, ceo prizor nas je podsetio na nekakvu igru. Tada smo već radile na brendu i bile u potrazi za adekvatnim nazivom. Upravo taj momenat nam je dao ideju.

 

BIRD-INI… free as a bird.

FREE SHIPPING FOR MONTENEGRO AND ON ALL ORDERS OVER $75 IN AUSTRALIA | WORLDWIDE SHIPPING AVAILABLE | AFTERPAY ~ WEAR NOW PAY LATER

X